Trött.

När hann klockan bli såhär himla mycket egentligen?
 
Idag har jag pluggat! (Duktig mig!)
Har skrivit klart temaarbetet och responsen och även tittat på vad det är vi ska ha på tentan på fredag. Men jag har nog fortfarande inte riktigt fattat vad tentan går ut på.
 
Tog en paus i pluggandet och gick ut med Elliott. Det blev en halvlång stadspromenad och vi gick bort till Hund- och Kattspecialisten och köpte ett nytt koppel och en leksak som Elliott (läs jag...) velat ha jättelänge.
Och så fick han en liten påse med torkade ankbitar också. Dom verkade lite spännande, får se om han gillar dom. Men det gör han nog. Han äter allt nu för tiden.
Han skötte sig rätt bra inne i butiken, förutom att han nosade runt på hela golvet nästan. Sen medans jag stod och tittade på leksaker så höll han på och dra iväg med mig. Inte så konstigt när leksakerna står alldeles för nära alla smaskiga tuggben...
Sen gick vi hem igen. Vet inte hur långt det blev riktigt, men han ligger och sover gott nu iallafall, ovanpå mina fötter så det är väldigt varmt och mysigt.
 
Jag har precis ätit mat; blomkålsmos, falukorv, avocado och champinjoner (för den som är intresserad) och sitter nu och funderar på vad jag ska göra med resten av dagen.
Antagligen borde jag väl göra något vettigt. Typ kolla vad tusan tentan går ut på egentligen.
Eller köra lite klickerträning med Elliott när han är vaken igen.
Eller lägga mig på soffan och kolla på film, det är ungefär det jag är mest sugen på...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0