Ett vardagsinlägg om vardagliga saker.

Idag har jag pluggat med Marie inför seminariet nästa vecka. Vi satt på ett jättemysigt café inne i stan som heter Söta Grodan. Kaffet kanske inte var någon höjdare precis, men morotskakan som jag åt istället för frukost och salladen som blev försenad lunch var väldigt gott!
 
Tyvärr har jag suttit och snorat hela dagen och är rätt trött i huvudet, så just nu vill jag mest bara sova..
En förkylning smög sig på igår och den verkar ha blommat ut över natten. Men varken feber eller huvudvärk iallafall vilket ju är bra.
Dessutom är jag ju ändå så allmänt glad för närvarande, så en futtig förkylning kan inte göra särskilt mycket för att sänka mitt humör.
 
Igår jobbade jag och imorgon ska jag jobba igen. Igår var jag både på röntgen och på vård för det var lite folk sjuka. Kul och ganska mycket att göra. Imorgon ska jag jobba kväll så jag får väl se hur mycket det blir att göra då.
Börjar inte förrän 12 imorgon så det ska bli skönt med lite sovmorgon.
Och resten av veckan har jag tänkt ägna åt tentaplugg, det känns som att det börjar bli dags nu när det bara är 9 dagar kvar till tentan...
Fast på lördag får jag ledigt för då kommer Martin hit en sväng. Wihoo!!
 
Nu ska jag snart ut på promenad med Elliott, det har precis kommit lite snö så det blir nog en lycklig upptäckt för Elliott. Snö is the shit! Säger han. Sen ska jag hoppa in i bilen och köra bort den till verkstan för dom ska titta på den imorrn och hitta på nån bra förklaring till varför den är så jäkla svårstartad.
Jag tycker ju dock att det är lite typiskt att det skulle bli varmare nu, för dom senaste dagarna har bilen startat på första försöket igen. Till skillnad från när det var tio minusgrader och det tog 15-25 försök att få igång skrället.
Får skriva en lapp till mekanikern så att han får veta hur det varit innan utifall att bilen sköter sig imorrn.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0