Nu tar jag helgen!

Äntligen!!

Har jobbat en 7-dagars vecka den här veckan. Och idag gjorde jag sista kvällen. Fyra kvällar i rad är rätt jobbigt faktiskt, även om det är skönt med sovmorgnar. Dock har ju alla förmiddagar varit planerade så dom där sovmorgnarna har det inte blivit så mycket av.
 
I onsdags kväll var jag hemma hos Märit på Aloe vera-party. Köpte mig en hudkräm och en 100%-aloeveragel för att ha när (inte om) jag solbränner mig och ett läppcerat. Väldigt trevligt, även om den där aloe vera-sekten känns lite överdriven. Okej att aloe vera är bra till sårläkning, det vet jag också. Men ett mirakelmedel som funkar till allt? Det vete tusan. Dom hade en fluor"fri" tandkräm också, eller fluorlös som jag hellre skulle vilja kalla den. Förvånad över att jag inte gick igång på det mer än jag gjorde...
 
I torsdags var jag hos optikern för att skaffa nya glasögon. Dom jag har nu har blivit så repiga så jag ser snart inte ut längre... Det visade sig att jag ser snäppet bättre än sist. Intressant, eftersom jag trodde jag såg sämre, men ändå rätt bra. Om några år kanske jag har normal syn igen! Fick hem lite bågar att prova också, och jag har sån beslutsångest. Skickade lite bilder till Martin så han fick bolla med mig, och då kom jag fram till hur jag vill ha dom. Så imorrn ska jag dit och kolla om dom har några bågar som är precis som jag vill ha. :)
 
Igår förmiddag mötte jag upp Elina på Wayne's på förmiddagen och vi åt "frukost" och pratade om allt möjligt som hänt sen sist och lite till. Väldigt trevligt var det! Vi tog en sväng på Lagerhaus och mitticity och sådär när vi ändå hade tid över. Jag tyckte lite synd om mig själv av olika anledningar och var dessutom chokladsugen, så jag köpte dyra chokladtryfflar åt mig själv. Dom är snart slut. =)

Och idag på förmiddagen har jag varit på biltema och handlat åt pappa, han skickade en lång lista till mig på sånt han behövde... Den här gången fanns dessutom nästan allt, men en sak var slut såklart. Har nog aldrig varit på biltema utan att något fattats...
 
Idag var det rätt lugnt på jobbet iallafall, hyfsat stabila inneliggare och inte så många akutfall. Dock hade vi ett par hemska timmar direkt på eftermiddagen där 4 patienter blev avlivade inom loppet av en timme. Verkligen ingen rolig start på arbetsdagen, även om alla avlivningarna ändå var för djurens bästa.
 
Imorgon ska jag åka hem till mamma och pappa över dagen. Vi ska äta lunch på Rosellmagasinet och fira Mors Dag! Jag har köpt ett par presenter också som jag måste komma ihåg att packa in innan jag somnar. Köpte ju till och med nytt presentpapper igår för att ha och packa in det i.
 
Jag är ledig på tisdag också, men sen blir det tre dagars jobb innan det blir helg igen. På lördag ska jag vara tävlingssekreterare på min brukshundklubbs Elitspårtävling, och efter tävlingen får jag ÄNTLIGEN träffa Martin igen!! Saknar honom så himla mycket så jag håller nästan på att gå sönder. Jäkla helgjobb som ställer till det, och jäkla kvällsjobb som göra att våra scheman går i totalkrock. =(
 
Gonatt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0