Färjestad - Djurgården.

Satt i periodpausen mellan andra och tredje och försökte skriva ett blogginlägg via mobilen, men det gick inget vidare.
Vad jag skulle ha skrivit då, om det hade funkat, var att jag hoppades på ett annat slutresultat än vad som stod på tavlan då. Nämligen 1-2.
Och jag fick ju som jag ville! :) På ett bra sätt dessutom!
1-2 blev till 2-2 i numerärt underläge, som blev till 3-2 blev till 4-2, i öppen kasse två sekunder innan slutsignalen. Är det inte alldeles alldeles underbart? Igen :D
Fast spelet kunde ju vara bättre. (Och varmkorven kunde vara godare).

Nu dröjer det nästan TVÅ hela dygn innan nästa match! Hur ska jag stå ut?? Haha.

Roligaste tabben: När det var några sekunder kvar innan matchen tog slut började jag sträcka upp armarna i luften för att applådera för att FBK vann med 3-2. Sen börjar hela hallen också applådera, då upptäcker jag att klockan står still på 19:58, så då fick jag ju skrika lite extra, fattade inte att det blivit mål eftersom jag råkat hamna bakom Övre Stå-flaggan... :)

Imorrn jobbar jag kväll, men på förmiddan ska jag försöka ta mig ut till IKEA en sväng, om jag lyckas... Min cykel gillar inte minusgrader upptäckte jag förut när jag skulle cykla hem ifrån jobbet.
Framlampan hade frusit, så den lös ovanligt dåligt, ringklockan hade frusit, så den ringde inte och växlarna hade frusit, så det gick inte att växla... Stackars min lilla monark... Han behöver nog komma in i värmen och få en ordentlig vinterrengöring och inoljning... :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0