Ett hockeyinlägg.

Tänk, när tre matcher av kvartsfinalserien mellan Färjestad och Skellefteå var spelade ledde Färjestad med 2-1, dom hade börjat trappa upp riktigt ordentligt och det kändes som att om dom fortsatte såhär skulle dom lätt (eller ja...), ganska lätt om dom kämpade som djur, kunna gå vidare till Semifinal.

Sen fick Skelletefå två hemmamatcher, två matcher som jag inte kunde följa speciellt bra eftersom jag satt på tåg/buss när båda matcherna fick. Första matchen fick jag målsms från en bekanting (Tack Pompe!) och andra matchen lyssnade jag på radiosporten via mobilen.

Tyvärr gick ju ingenting som det skulle. Efteråt känns det som att Färjestad i första matchen kämpade och kämpade men att en fjantig/onödig utvisning i sista perioden förstörde allt.
I andra matchen tror jag inte ens som kämpade, iallafall ingen mer än Emil Kåberg och Robin Rahm.
I andra perioden fick Robin 22 skott mot sig (tror jag) och tog alla utom ett.
Men hallå?! Det ska inte GÅ att få in 22 skott på mål!! Var är backarna!??

Imorgon är det hemmamatch igen och jag ska dit och hjälpa ståplats till att göra sin bästa match för säsongen. Jag hoppas att Färjestad också gör det, då får vi en sjunde och avgörande match uppe i norr igen och då kanske kanske kanske vi kan gå vidare till semi.
Tyvärr är väl risken stor att SAIK vinner mot oss imorgon, och då är det kört direkt eftersom dom leder med 3-2 i matcher just nu...

:(Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0